Nye kunder tilbydes en gratis prøveoversættelse*Leveringstider


Vi leverer til tiden! Korte opgaver kan ofte leveres med 1-2 dages varsel mens længere opgaver tager længere tid at oversætte. Du skal regne med, at der kan oversættes op til 4000 ord om dagen alt afhængig af sværhedsgraden.

Alle henvendelser via e-mail besvares som regel inden for 10-30 minutter.


Opgaveflow

Herunder forklares hvad der sker når jeg modtager en tekst på e-mail eller via upload/send funktionen på forsiden.

1. Jeg foretager en optælling af ordene i dokumentet eller dokumenterne.
2. Jeg sender et tilbud til dig til godkendelse (send gerne dit CVR-nummer sammen med teksten).
3. Hvis tilbuddet accepteres oversættes teksten af min oversætter i Norge
4. Du tilsendes tekst(er) samt faktura i overensstemmelse med tilbuddet pr. e-mail.


Af og til får jeg tekster med utrolig mange gentagelser, fx csv-filer med mange næsten identiske produkttekster. I de tilfælde beregnes typisk en rabat. Jeg ser tit også mange html-tags i samme type tekster og disse tags udelades også af ordoptællinger.


Prøveoversættelser

Nye kunder tilbydes en gratis prøveoversættelse. Vi laver ofte prøveoversættelser, som min kunder viser til deres norske kollegaer før de får hele deres webshop oversat.


Priser

Den billigste prismodel af de to muligheder (se forsiden) anvendes altid (jeg oplyser altid den billigste pris når jeg giver tilbud). Du kan selv beregne prisen (ex moms) her.


DKK   880.00,-


 
"Norsk-oversaettelse.dk hjalp os med at starte op på det norske marked. Vi endte ud med en norsk hjemmeside der vækkede troværdighed hos de norske forbrugere og som gav dem den information de skulle bruge på et nuanceret og korrekt sprog. I dag stortrives den norske afdeling og vi har 3 norske medarbejdere ansat.", Søren Klelund Borg, Adm. Direktør, Superstar Denmark A/S


"Da vi skulle bruge en Norsk oversætter til vore manualer, søgte jeg ad flere forskellige veje efter en oversætter der både var effektiv og havde kendskab til vores produkter. Jeg faldt tilfældig over siden www.norsk-oversaettelse.dk og tog kontakt til firmaet. De kunne levere oversættelser der levede op til vores krav og tilmed til en pris der var under hvad andre store oversættelsesfirmaer skulle have. Vi vil helt klart bruge dem igen.", Dorte Sørensen, Teknisk assistent, S.A. Christensen & Co. A/S* Det fungerer sådan, at jeg får hele teksten. Herefter udvælger jeg omtrent 200 ord, som oversættes og returneres.